17
ақпан
2020
Ас мәзірі
АС М Ә З І Р І
17.02. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 190
піскен жүгері ботқасы
Какао 200 45
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
18.02. 2020ж.
Ет котлеті 60 198
Гарнир: қайнатылған күріш 130 56
Балғын қызанақ салаты 30 44
«С» дәрумені қосылған кептірілген
жеміс компоты 200 30
Круассаны «Яшкино» 1шт. 110
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
19. 02.2020ж.
Пісірілген тауық еті 60 238
Гарнир: піскен қарақұмық 130 60
Ряженка 150 60 Нан 35 12
Алма 1шт 80
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
20.02. 2020ж.
Тұшпара 150/70/5 310
Қырыққабаттан салат маймен 50 58
Печенье 24 30
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
21.02. 2020ж.
Ет тефтелиі соуспен 60 259
Гарнир: пісірілген макарон 10044
«С» дәрумені қосылған кисель 200 30
Творожок «Растишка» 1шт 105
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
17.02. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 190
піскен жүгері ботқасы
Какао 200 45
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
18.02. 2020ж.
Ет котлеті 60 198
Гарнир: қайнатылған күріш 130 56
Балғын қызанақ салаты 30 44
«С» дәрумені қосылған кептірілген
жеміс компоты 200 30
Круассаны «Яшкино» 1шт. 110
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
19. 02.2020ж.
Пісірілген тауық еті 60 238
Гарнир: піскен қарақұмық 130 60
Ряженка 150 60 Нан 35 12
Алма 1шт 80
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
20.02. 2020ж.
Тұшпара 150/70/5 310
Қырыққабаттан салат маймен 50 58
Печенье 24 30
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
21.02. 2020ж.
Ет тефтелиі соуспен 60 259
Гарнир: пісірілген макарон 10044
«С» дәрумені қосылған кисель 200 30
Творожок «Растишка» 1шт 105
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова