24
ақпан
2020
Ас мәзірі
АС М Ә З І Р І
24.02. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 185
піскен манка ботқасы
Бал қосылған шай 200/10 40
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Жұмыртқа 1шт 50
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
25.02. 2020ж.
Тауық еті қосылған палау 50/250 270
Қырыққабаттан салат маймен 30 48
Лимон қосылған тәтті шай 200/5/15 40
Рулет «Яшкино» 1шт 80
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
26. 02.2020ж.
Фрикаделькамен картоп көжесі 50/200 287
Сәбізден салат маймен 50 56
Вафли 30 40
Шырын 200 55
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
27.02. 2020ж.
Қайнатылған тауық соуспен 60 248
Гарнир: піскен қарақұмық 130 60
Айран 150 50
Нан 35 12
Алма 1шт 80
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
24.02. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 185
піскен манка ботқасы
Бал қосылған шай 200/10 40
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Жұмыртқа 1шт 50
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
25.02. 2020ж.
Тауық еті қосылған палау 50/250 270
Қырыққабаттан салат маймен 30 48
Лимон қосылған тәтті шай 200/5/15 40
Рулет «Яшкино» 1шт 80
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
26. 02.2020ж.
Фрикаделькамен картоп көжесі 50/200 287
Сәбізден салат маймен 50 56
Вафли 30 40
Шырын 200 55
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
27.02. 2020ж.
Қайнатылған тауық соуспен 60 248
Гарнир: піскен қарақұмық 130 60
Айран 150 50
Нан 35 12
Алма 1шт 80
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова