03
ақпан
2020
Ас мәзірі
АС М Ә З І Р І
3.02. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 190
піскен тары ботқасы
Какао 200 45
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
4.02. 2020ж.
Ет тефтелиі соуспен 80/20 298
Гарнир: пісірілген макарон 100 44
Сәбізден салат маймен 50 56
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
5. 02.2020ж.
Пісірілген тауық еті 60 250
Гарнир: піскен қарақұмық 130 60
Қырыққабаттан салат маймен 50 58
Лимон қосылған тәтті шай 20040
Печенье 24 30
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
6.02. 2020ж.
Картоп тұшпарасы маймен 140/5 257
Сәбізден салат маймен 50 56
Творожок «Растишка» 1шт 105
Нан 35 12
Шәй қантпен 200 20
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
7.02 2020ж.
Ет котлеті 60 198
Гарнир: қайнатылған күріш 120 50
Алма 1шт. 80
«С» дәрумені қосылған кептірілген
жеміс компоты 200 30
Вафли «Яшкино» 1шт. 80
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
3.02. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 190
піскен тары ботқасы
Какао 200 45
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
4.02. 2020ж.
Ет тефтелиі соуспен 80/20 298
Гарнир: пісірілген макарон 100 44
Сәбізден салат маймен 50 56
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
5. 02.2020ж.
Пісірілген тауық еті 60 250
Гарнир: піскен қарақұмық 130 60
Қырыққабаттан салат маймен 50 58
Лимон қосылған тәтті шай 20040
Печенье 24 30
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
6.02. 2020ж.
Картоп тұшпарасы маймен 140/5 257
Сәбізден салат маймен 50 56
Творожок «Растишка» 1шт 105
Нан 35 12
Шәй қантпен 200 20
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
7.02 2020ж.
Ет котлеті 60 198
Гарнир: қайнатылған күріш 120 50
Алма 1шт. 80
«С» дәрумені қосылған кептірілген
жеміс компоты 200 30
Вафли «Яшкино» 1шт. 80
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова