Ас мәзірі » СШ №14
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Тараз қаласы білім бөлімінің
«М.Мақатаев атындағы №14 орта мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7262) 46-61-04
Есепші бөлімі:
+7(7262) 46-61-04
Нашар көрушілер
нұсқасы
01
қазан
2019

Ас мәзірі

АС М Ә З І Р І

1.10. 2019ж.


Бұқтырылған тауық көкөніспен 50/30 260
Гарнир: піскен арпа 130 46
Балғын қиярдан салат 50 64
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40 Печенье 20 30
Нан 35 10
_______
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова



АС М Ә З І Р І

2.10. 2019ж.


Ет тефтелиі 70 290
Гарнир: пісірілген макарон 130 46
Балғын қызанақ салаты 50 64
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 10
_______
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова



АС М Ә З І Р І

3.10. 2019ж.


Картоп тұшпарасы маймен 130/5 211
Балғын қызанақ пен қиярдан салат 50 64
Ряженка 150 60
Нан 35 10
Йогурт 1шт 105
_____
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова



АС М Ә З І Р І

4.10. 2019ж.


Сиыр етінен жасалған гуляш 40/90 234
Гарнир: піскен қарақұмық 130 46
Шай қантпен 200 20
Банан 1шт 140
Нан 35 10
_____
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова

АС М Ә З І Р І

14.10. 2019ж.


Сары май қосылған сүтке 200/5 190
піскен жүгері ботқасы
Какао 200 45
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40 _______
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова





АС М Ә З І Р І

15.10. 2019ж.


Ет котлеті 90 280
Гарнир:қайнатылған күріш 130 56
Балғын қиярдан салат 50 64 Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 10
_______
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова



АС М Ә З І Р І

16.10. 2019ж.


Бұқтырылған тауық көкөніспен 90 235
Гарнир: піскен қарақұмық 130 46
Балғын қызанақ салаты 50 64
Ряженка 150 60
Нан 35 10
Печенье 24 35 _______
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова



АС М Ә З І Р І

17.10. 2019ж.


Ет тефтелиі 70 265
Гарнир: картоп езбесі 130 50
Йогурт 1шт 105
Шай қантпен 200 20
Нан 35 10
_____
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова



АС М Ә З І Р І

18.10. 2019ж.


Сиыр етінен жасалған гуляш 40/90 234
Гарнир: пісірілген макарон 130 46
Шәй қантпен 200 20
Банан 1шт 140
Нан 35 10
_____
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова



АС М Ә З І Р І

21.10. 2019ж.


Сары май қосылған сүтке 200/5 180
піскен манка ботқасы
Бал қосылған шай 200/10 40
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Жұмыртқа 1шт 55
_______
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова





АС М Ә З І Р І

22.10. 2019ж.


Тауық еті қосылған палау 50/250 264
Қырыққабаттан салат маймен 30 36
Лимон қосылған тәтті шай 200/5/15 35 Йогурт 1шт 105
Нан 35 10
_______
450қ




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова



АС М Ә З І Р І

23.10. 2019ж.


Ет котлеті 80 275
Гарнир: асбұршақ езбесі 130 46
Балғын қиярдан салат 30 49
Вафли 30 40
«С» дәрумені қосылған
кептірілген жеміс компоты 200 30
Нан 35 10
_______
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова



АС М Ә З І Р І

24.10. 2019ж.


Бұқтырылған тауық көкөніспен 70/30 254
Гарнир: пісірілген макарон 130 46
Айран 200 60
Алма 1шт 80
Нан 35 10
_____
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова



АС М Ә З І Р І

25.10. 2019ж.


Фрикаделькамен картоп көжесі 200/50 260
Шәй қантпен 200 20
Банан 1шт 140
Нан 35 10
Печенье 20 30
_____
450




Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова






Похожие публикации:

02 қыркүйек 2019 Ас мәзірі
25 желтоқсан 2019 Тамақтану есебі
02 мамыр 2019 Зерделеу Сәуір
Прокомментировать
Введите код с картинки:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив