01
қазан
2019
Ас мәзірі
АС М Ә З І Р І
1.10. 2019ж.
Бұқтырылған тауық көкөніспен 50/30 260
Гарнир: піскен арпа 130 46
Балғын қиярдан салат 50 64
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40 Печенье 20 30
Нан 35 10
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
2.10. 2019ж.
Ет тефтелиі 70 290
Гарнир: пісірілген макарон 130 46
Балғын қызанақ салаты 50 64
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 10
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
3.10. 2019ж.
Картоп тұшпарасы маймен 130/5 211
Балғын қызанақ пен қиярдан салат 50 64
Ряженка 150 60
Нан 35 10
Йогурт 1шт 105
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
4.10. 2019ж.
Сиыр етінен жасалған гуляш 40/90 234
Гарнир: піскен қарақұмық 130 46
Шай қантпен 200 20
Банан 1шт 140
Нан 35 10
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
14.10. 2019ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 190
піскен жүгері ботқасы
Какао 200 45
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40 _______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
15.10. 2019ж.
Ет котлеті 90 280
Гарнир:қайнатылған күріш 130 56
Балғын қиярдан салат 50 64 Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 10
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
16.10. 2019ж.
Бұқтырылған тауық көкөніспен 90 235
Гарнир: піскен қарақұмық 130 46
Балғын қызанақ салаты 50 64
Ряженка 150 60
Нан 35 10
Печенье 24 35 _______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
17.10. 2019ж.
Ет тефтелиі 70 265
Гарнир: картоп езбесі 130 50
Йогурт 1шт 105
Шай қантпен 200 20
Нан 35 10
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
18.10. 2019ж.
Сиыр етінен жасалған гуляш 40/90 234
Гарнир: пісірілген макарон 130 46
Шәй қантпен 200 20
Банан 1шт 140
Нан 35 10
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
21.10. 2019ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 180
піскен манка ботқасы
Бал қосылған шай 200/10 40
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Жұмыртқа 1шт 55
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
22.10. 2019ж.
Тауық еті қосылған палау 50/250 264
Қырыққабаттан салат маймен 30 36
Лимон қосылған тәтті шай 200/5/15 35 Йогурт 1шт 105
Нан 35 10
_______
450қ
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
23.10. 2019ж.
Ет котлеті 80 275
Гарнир: асбұршақ езбесі 130 46
Балғын қиярдан салат 30 49
Вафли 30 40
«С» дәрумені қосылған
кептірілген жеміс компоты 200 30
Нан 35 10
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
24.10. 2019ж.
Бұқтырылған тауық көкөніспен 70/30 254
Гарнир: пісірілген макарон 130 46
Айран 200 60
Алма 1шт 80
Нан 35 10
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
25.10. 2019ж.
Фрикаделькамен картоп көжесі 200/50 260
Шәй қантпен 200 20
Банан 1шт 140
Нан 35 10
Печенье 20 30
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
1.10. 2019ж.
Бұқтырылған тауық көкөніспен 50/30 260
Гарнир: піскен арпа 130 46
Балғын қиярдан салат 50 64
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40 Печенье 20 30
Нан 35 10
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
2.10. 2019ж.
Ет тефтелиі 70 290
Гарнир: пісірілген макарон 130 46
Балғын қызанақ салаты 50 64
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 10
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
3.10. 2019ж.
Картоп тұшпарасы маймен 130/5 211
Балғын қызанақ пен қиярдан салат 50 64
Ряженка 150 60
Нан 35 10
Йогурт 1шт 105
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
4.10. 2019ж.
Сиыр етінен жасалған гуляш 40/90 234
Гарнир: піскен қарақұмық 130 46
Шай қантпен 200 20
Банан 1шт 140
Нан 35 10
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
14.10. 2019ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 190
піскен жүгері ботқасы
Какао 200 45
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40 _______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
15.10. 2019ж.
Ет котлеті 90 280
Гарнир:қайнатылған күріш 130 56
Балғын қиярдан салат 50 64 Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 10
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
16.10. 2019ж.
Бұқтырылған тауық көкөніспен 90 235
Гарнир: піскен қарақұмық 130 46
Балғын қызанақ салаты 50 64
Ряженка 150 60
Нан 35 10
Печенье 24 35 _______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
17.10. 2019ж.
Ет тефтелиі 70 265
Гарнир: картоп езбесі 130 50
Йогурт 1шт 105
Шай қантпен 200 20
Нан 35 10
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
18.10. 2019ж.
Сиыр етінен жасалған гуляш 40/90 234
Гарнир: пісірілген макарон 130 46
Шәй қантпен 200 20
Банан 1шт 140
Нан 35 10
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
21.10. 2019ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 180
піскен манка ботқасы
Бал қосылған шай 200/10 40
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Жұмыртқа 1шт 55
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
22.10. 2019ж.
Тауық еті қосылған палау 50/250 264
Қырыққабаттан салат маймен 30 36
Лимон қосылған тәтті шай 200/5/15 35 Йогурт 1шт 105
Нан 35 10
_______
450қ
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
23.10. 2019ж.
Ет котлеті 80 275
Гарнир: асбұршақ езбесі 130 46
Балғын қиярдан салат 30 49
Вафли 30 40
«С» дәрумені қосылған
кептірілген жеміс компоты 200 30
Нан 35 10
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
24.10. 2019ж.
Бұқтырылған тауық көкөніспен 70/30 254
Гарнир: пісірілген макарон 130 46
Айран 200 60
Алма 1шт 80
Нан 35 10
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
25.10. 2019ж.
Фрикаделькамен картоп көжесі 200/50 260
Шәй қантпен 200 20
Банан 1шт 140
Нан 35 10
Печенье 20 30
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова