09
қаңтар
2020
Ас мәзірі
АС М Ә З І Р І
9.01. 2020ж.
Бұқтырылған тауық көкөніспен 60/30 284
Гарнир: қайнатылған күріш 130 56
Сәбізден салат маймен 50 58
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
10.01. 2020ж.
Ет тефтелиі соуспен 60/30 284
Гарнир: пісірілген макарон 130 56
Қырыққабаттан салат маймен 50 58
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
13.01. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке
піскен «Достық» ботқасы 200/5 220
Бал қосылған шай 200/10 40
Сары май қосылған бутерброд 35/10 50
Вафли «Яшкино» 1шт 80
Жұмыртқа 1шт 60
______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
14.01. 2020ж.
Тұшпара сорпасы маймен 150/70/5 310
Қырыққабаттан салат маймен 30 48
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Печенье 24 40
Нан 35 12
______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
15. 01. 2020ж.
Пісірілген тауық еті 60/20 268
Гарнир:піскен қарақұмық 130 60
«С» дәрумені қосылған кептірілген
жеміс компоты 200 30
Киви 1шт 80
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
16. 01. 2020ж.
Ет котлеті 80/40 265
Гарнир: қайнатылған күріш 100 43
Ряженка 150 60
Алма 1шт 70
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
17.01. 2020ж.
Сиыр етінен жасалған гуляш 40/100 262
Гарнир: пісірілген макарон 100 44
Шай қантпен 200 20
Балғын қызанақ салаты 50 72
Вафли 30 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
20.01. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке
піскен жүгері ботқасы 200/5 190
Какао 200 45
Сары май мен сыр қосылған бутерброд 35/15/10 70
Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40
______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
21.01. 2020ж.
Ет котлеті 60 198
Гарнир: қайнатылған күріш 130 56
Балғын қызанақ салаты 30 44
«С» дәрумені қосылған кептірілген
жеміс компоты 200 30
Круассаны «Яшкино» 1шт 110
Нан 35 12
______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
22. 01. 2020ж.
Пісірілген тауық еті 60 248
Гарнир: піскен қарақұмық 130 60
Ряженка 150 60
Нан 35 12
Алма 1шт 70
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
23. 01. 2020ж.
Тұшпара 150/70/5 310
Қырыққабаттан салат маймен 50 58
Печенье 24 30
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
24.01. 2020ж.
Ет тефтелиі соуспен 60 259
Гарнир: пісірілген макарон 100 44
«С» дәрумені қосылған кисель 200 30
Йогурт «Данон» 1шт 105
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
27.01. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 185
піскен манка ботқасы
Бал қосылған шай 200/10 40
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Жұмыртқа 1шт 50
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
28.01. 2020ж.
Тауық еті қосылған палау 50/250 270
Қырыққабаттан салат маймен 30 48
Лимон қосылған тәтті шай 200/5/15 40
Рулет «Яшкино» 1шт 80
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
29. 01.2020ж.
Фрикаделькамен картоп көжесі 50/200 246
Сәбізден салат маймен 30 42
Вафли 30 40
«С» дәрумені қосылған кептірілген
жеміс компоты 200 30
Алма 1шт 80
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
30.01. 2020ж.
Пісірілген тауық еті 60 248
Гарнир: қайнатылған қарақұмық 130 60
Айран 150 50
Нан 35 12
Алма 1шт 80
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
31.01 2020ж.
Лагман(сиыр еті) 220/40 312
Сәбізден салат маймен 50 56
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Печенье 24 30
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
9.01. 2020ж.
Бұқтырылған тауық көкөніспен 60/30 284
Гарнир: қайнатылған күріш 130 56
Сәбізден салат маймен 50 58
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
10.01. 2020ж.
Ет тефтелиі соуспен 60/30 284
Гарнир: пісірілген макарон 130 56
Қырыққабаттан салат маймен 50 58
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
13.01. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке
піскен «Достық» ботқасы 200/5 220
Бал қосылған шай 200/10 40
Сары май қосылған бутерброд 35/10 50
Вафли «Яшкино» 1шт 80
Жұмыртқа 1шт 60
______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
14.01. 2020ж.
Тұшпара сорпасы маймен 150/70/5 310
Қырыққабаттан салат маймен 30 48
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Печенье 24 40
Нан 35 12
______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
15. 01. 2020ж.
Пісірілген тауық еті 60/20 268
Гарнир:піскен қарақұмық 130 60
«С» дәрумені қосылған кептірілген
жеміс компоты 200 30
Киви 1шт 80
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
16. 01. 2020ж.
Ет котлеті 80/40 265
Гарнир: қайнатылған күріш 100 43
Ряженка 150 60
Алма 1шт 70
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
17.01. 2020ж.
Сиыр етінен жасалған гуляш 40/100 262
Гарнир: пісірілген макарон 100 44
Шай қантпен 200 20
Балғын қызанақ салаты 50 72
Вафли 30 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
20.01. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке
піскен жүгері ботқасы 200/5 190
Какао 200 45
Сары май мен сыр қосылған бутерброд 35/15/10 70
Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40
______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
21.01. 2020ж.
Ет котлеті 60 198
Гарнир: қайнатылған күріш 130 56
Балғын қызанақ салаты 30 44
«С» дәрумені қосылған кептірілген
жеміс компоты 200 30
Круассаны «Яшкино» 1шт 110
Нан 35 12
______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
22. 01. 2020ж.
Пісірілген тауық еті 60 248
Гарнир: піскен қарақұмық 130 60
Ряженка 150 60
Нан 35 12
Алма 1шт 70
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
23. 01. 2020ж.
Тұшпара 150/70/5 310
Қырыққабаттан салат маймен 50 58
Печенье 24 30
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
24.01. 2020ж.
Ет тефтелиі соуспен 60 259
Гарнир: пісірілген макарон 100 44
«С» дәрумені қосылған кисель 200 30
Йогурт «Данон» 1шт 105
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
27.01. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 185
піскен манка ботқасы
Бал қосылған шай 200/10 40
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Жұмыртқа 1шт 50
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
28.01. 2020ж.
Тауық еті қосылған палау 50/250 270
Қырыққабаттан салат маймен 30 48
Лимон қосылған тәтті шай 200/5/15 40
Рулет «Яшкино» 1шт 80
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
29. 01.2020ж.
Фрикаделькамен картоп көжесі 50/200 246
Сәбізден салат маймен 30 42
Вафли 30 40
«С» дәрумені қосылған кептірілген
жеміс компоты 200 30
Алма 1шт 80
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
30.01. 2020ж.
Пісірілген тауық еті 60 248
Гарнир: қайнатылған қарақұмық 130 60
Айран 150 50
Нан 35 12
Алма 1шт 80
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
31.01 2020ж.
Лагман(сиыр еті) 220/40 312
Сәбізден салат маймен 50 56
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Печенье 24 30
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова