02
наурыз
2020
Ас мәзірі
АС М Ә З І Р І
2.03. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 190
піскен тары ботқасы
Какао 200 45
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
3.03. 2020ж.
Ет тефтелиі соуспен 70/20 298
Гарнир: пісірілген макарон 100 44
Сәбізден салат маймен 50 56
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
4. 03.2020ж.
Пісірілген тауық еті 65/20 288
Гарнир:піскен қарақұмық 130 60
Ряженка 150 60
Печенье 24 30
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
5.03. 2020ж.
Картоп тұшпарасы маймен 130/5 237
Сәбізден салат маймен 50 56
Творожок «Растишка» 1шт 105
Нан 35 12
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
2.03. 2020ж.
Сары май қосылған сүтке 200/5 190
піскен тары ботқасы
Какао 200 45
Сары май мен сыр
қосылған бутерброд 35/15/10 70 Сүзбеше 1шт 105
Вафли 30 40
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
3.03. 2020ж.
Ет тефтелиі соуспен 70/20 298
Гарнир: пісірілген макарон 100 44
Сәбізден салат маймен 50 56
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
4. 03.2020ж.
Пісірілген тауық еті 65/20 288
Гарнир:піскен қарақұмық 130 60
Ряженка 150 60
Печенье 24 30
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
5.03. 2020ж.
Картоп тұшпарасы маймен 130/5 237
Сәбізден салат маймен 50 56
Творожок «Растишка» 1шт 105
Нан 35 12
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова