06
наурыз
2020
Ас мәзірі
АС М Ә З І Р І
10. 03.2020ж.
Пісірілген тауық еті 70 266
Гарнир:піскен қарақұмық 130 60
Сәбізден салат маймен 30 42
«С» дәрумені қосылған
кептірілген жеміс компоты 200 30
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
11.03. 2020ж.
Тұшпара сорпасы маймен 150/70/5 306
Сәбізден салат маймен 30 42
Ряженка 150 60
Печенье 24 30
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
12.03. 2020ж.
Ет котлеті 60 209
Гарнир: қайнатылған күріш 130 54
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40
Йогурт «Данон» 1шт 135 Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
13.03. 2020ж.
Сиыр етінен жасалған гуляш 35/100 249
Гарнир: пісірілген макарон 100 44
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Алма 1шт 105
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
10. 03.2020ж.
Пісірілген тауық еті 70 266
Гарнир:піскен қарақұмық 130 60
Сәбізден салат маймен 30 42
«С» дәрумені қосылған
кептірілген жеміс компоты 200 30
Нан 35 12
_______
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
11.03. 2020ж.
Тұшпара сорпасы маймен 150/70/5 306
Сәбізден салат маймен 30 42
Ряженка 150 60
Печенье 24 30
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
12.03. 2020ж.
Ет котлеті 60 209
Гарнир: қайнатылған күріш 130 54
«С» дәрумені қосылған кисель 200 40
Йогурт «Данон» 1шт 135 Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова
АС М Ә З І Р І
13.03. 2020ж.
Сиыр етінен жасалған гуляш 35/100 249
Гарнир: пісірілген макарон 100 44
Лимон қосылған тәтті шай 200 40
Алма 1шт 105
Нан 35 12
_____
450
Мектеп директоры: З.К. Нурбалтаева
Аспазшы: Н.И. Ахмедова