Тамақтандыру » Страница 19 » СШ №14
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Тараз қаласы білім бөлімінің
«М.Мақатаев атындағы №14 орта мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7262) 46-61-04
Есепші бөлімі:
+7(7262) 46-61-04
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » Страница 19
Ас мәзірі
02
қыркүйек
2019
Ас мәзірі
АС М Ә З І Р І 02.09. 2019ж. Сары май қосылған сүтке піскен күріш ботқасы 200/5 180 Какао 200гр 50 Нан сары маймен 45гр 45 Сүзбеше 1шт 95 Алма 1шт 80 ______ 450 Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева Аспазшы: Н.И. Ахмедова АС М Ә З І Р І 03.09. 2019ж. Пісірілген тауық еті 80 265 Гарнир: піскен қарақұмық 130 46 Балғын қиярдан салат 50 64 Ряженка 150 65 Нан 35 10 ______ 450 Мектеп директоры: З.К. Нұрбалтаева Аспазшы: Н.И. Ахмедова АС М Ә З І Р І 04. 09. 2019ж. Ет тефтелиі 70 286 Гарнир:пісірілген
Зерделеу  Сәуір
02
мамыр
2019
Зерделеу Сәуір
М.Мақатаев атындағы №14 орта мектеп асханасында тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның және бракераждық комиссияның сәуір айындағы зерделеу қорытындысы туралы ақпарат Мақсаты: Асханаға жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасын, тағамдарды дайындау технологиясына тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуын анықтау Комиссия құрамы: мектеп директоры- Нурбалтаева З.К, ДОІЖО- Тастанбекова
Хаттама №8
09
сәуір
2019
Хаттама №8
Әлеуметтік қорғалмаған және күнкөрісі төмен отбасылардан шыққан жекелеген санаттағы оқушыларға көмек көрсету комиссиясы отырысының №8 ХАТТАМАСЫ Тараз қаласы Барлығы: 7 М.Мақатев атындағы Қатысқаны: 6 №14 орта мектебі Мерзімі: 15.03.2019ж. Күн тәртібінде: І. Асханада тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның және бракераждық комиссияның ІІІ тоқсан бойынша зерделеу қорытындысы; ІІ. Шағымдар мен ұсыныстар журналының мониторингі және қолданылған шаралар; ІІІ. Әртүрлі
Зерделеу
09
сәуір
2019
Зерделеу
М.Мақатаев атындағы №14 орта мектеп асханасында тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның және бракераждық комиссияның наурыз айындағы зерделеу қорытындысы туралы ақпарат Мақсаты: Асханаға жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасын, тағамдарды дайындау технологиясына тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуын анықтау Комиссия құрамы: мектеп директоры- Нурбалтаева З.К, ДОІЖО-Тастанбекова
Зерделеу
09
сәуір
2019
Зерделеу
М.Мақатаев атындағы №14 орта мектеп асханасында тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның және бракераждық комиссияның ақпан айындағы зерделеу қорытындысы туралы ақпарат Мақсаты: Асханаға жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасын, тағамдарды дайындау технологиясына тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуын анықтау Комиссия құрамы: мектеп директоры- Нурбалтаева З.К, ДОІЖО-Тастанбекова
Зерделеу  қаңтар
08
ақпан
2019
Зерделеу қаңтар
М.Мақатаев атындағы №14 орта мектеп асханасында тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның және бракераждық комиссияның қаңтар айындағы зерделеу қорытындысы туралы ақпарат Мақсаты: Асханаға жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасын, тағамдарды дайындау технологиясына тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуын анықтау Комиссия құрамы: мектеп директоры- Нурбалтаева З.К, ДОІЖО-Тастанбекова
Семинар
05
ақпан
2019
Семинар
2019 жылдың қаңтар айында М.Мақатаев атындағы №14 орта мектепте «Дұрыс тамақтану- денсаулық кепілі» тақырыбында өткізілген семинар туралы ақпарат Мектепте 2019 жылдың 21 қаңтар күні «Дұрыс тамақтану- денсаулық кепілі» тақырыбында 6-8 сыныптар аралығында директордың тәрбие ісі жөніндегі орынбасары-А.Мырзалиева, мектеп медбикесі-С.Биневова, әлеуметтік педагог-С.Абдиева, психолог-А.Беккулиева және денсаулық сақтау орталығының мамандарымен бірлескен семинар өтті. Семинардың мақсаты: білім
Тамақтану айдары
29
қаңтар
2019
Тамақтану айдары
М.Мақатаев атындағы №14 орта мектеп асханасында тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның және бракераждық комиссияның қаңтар айындағы зерделеу қорытындысы туралы ақпарат Мақсаты: Асханаға жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасын, тағамдарды дайындау технологиясына тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығын, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуын анықтау Комиссия құрамы: мектеп директоры- Нурбалтаева З.К, ДОІЖО-Тастанбекова